Over mezelf

Jeroen Vissers. Opgericht in 1973. Ik studeerde Frans en Bedrijfscommunicatie, verdween in een administratieve en later een commerciële functie, maar kwam uiteindelijk toch op mijn voetjes terecht – of in mijn geval: voeten – toen ik in 2000 ging schrijven voor een weekblad en later het dagblad.

Ik werd journalist. Freelance.

Geweldig vond ik het. Het vrije leven. De ontmoetingen, de gesprekken en evenementen. En die te mogen vertalen naar verhalen.

Ik ging meer schrijven. Steeds meer. Ook voor bladen en bedrijven. Ik groeide. Als schrijver. En mag me intussen zelfs met mijn 1,97 misschien wel de grootste schrijver van Nederland noemen.

In 2005 werd ik uitgever van de Erpse Krant, een krant die al sinds 1969 verscheen, maar dreigde te ontsporen. Ik ging de uitdaging aan, zette de krant weer op de rails en zorg nog altijd dat hij blijft rijden.

Intussen bleef ik schrijven. Columns nu ook, die in 2012 als bundel werden uitgegeven. Columns over de kleine dingen in het leven. Met veel zelfspot en een dikke knipoog geschreven.

Anno nu is er niet zo heel veel veranderd met toen ik begon: ik schrijf. Nog steeds. Omdat ik niks kan bedenken dat beter bij me past dan dat. Ik wil schrijven. Niet om het schrijven zelf. Maar schrijven om te kunnen vermaken. Schrijven om te kunnen enthousiasmeren en even een glimlach op het gezicht te kunnen toveren.

Niet met een bureau. Maar gewoon als Jeroen. Punt.

En verder?

Verder ben ik meer dan vijftien jaar lid van een cabaretgroepje, mijn volwassen leven lang al betrokken bij tal van maatschappelijke initiatieven en evenementen en heb ik eindelijk de hele serie Nils Holgersson af kunnen kijken toen ik kinderen kreeg.

Wil je meer over me weten?

Je vindt me links en rechts op social media. Maar misschien is het beter om gewoon eens een kop koffie te doen, want geloof me: in het echt ben ik veel actiever en leuker ;-)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *