Tekstschrijver Gemert

tekstschrijver_gemertJe zoekt een tekstschrijver uit Gemert of omgeving? De copywriter die frisse teksten schrijft voor je website. Korte, krachtige teksten voor je brochure. Een ervaren tekstschrijver die razendsnel dat persbericht schrijft dat je liefst deze week al de deur uit doet. Of die aan één woord genoeg heeft om korte teksten voor je nieuwsbrief te schrijven.

 

Jouw tekstschrijver: jeroen.

jeroen. is het tekstbureau van Jeroen Vissers. Opgericht in 2000 en sindsdien fulltime bezig met het schrijven van teksten. Geen cliché teksten, zeker niet zelfs, maar maatwerk teksten waarin de unieke aard van je bedrijf doorklinkt.

 

Maar zit jeroen. met zijn tekstbureau in Gemert?

Ja. Nou ja, bijna. Ik houd kantoor in Erp. Maar Erp grenst aan Gemert en is deels zelfs georiënteerd op Gemert. Bovendien schrijf ik al regelmatig voor opdrachtgevers uit Gemert, wat het in mijn ogen rechtvaardigde om mezelf als Gemertse tekstschrijver weg te zetten. Toch? En als het moet, praat ik gewoon een beetje Gimmerts mee ;-)

 

Dus ben je op zoek naar een tekstschrijver uit Gemert?

Iemand die een professionele, frisse draai aan je teksten geeft. En dat ook nog eens razendsnel doet? Neem dan contact met me op. Dan plannen we een afspraak. In Erp, maar met alle plezier ook in Gemert.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *