Tekstschrijver Uden

Tekstschrijver Uden nodig?

Bel Jeroen Vissers, met 1,97 meter misschien wel de grootste schrijver van Nederland! En in ieder geval van Uden ;-)

 

Je zoekt dus een tekstschrijver uit Uden?

Een professioneel copywriter, die je teksten een zakelijke, maar frisse en onderscheidende draai geeft. Die de teksten voor je website schrijft, maar met hetzelfde gemak en dezelfde snelle pen de teksten voor je brochure, mailing of persbericht. Die tekstschrijver uit Uden heb je … nú gevonden.

 

Zit jeroen. met zijn tekstbureau in Uden?

Bijna. Mijn tekstbureau zit in Erp. We zijn dus buren. Maar als dat een punt van discussie is, dan kan ik je direct geruststellen: ik heb namelijk Udense roots. Mijn opa was een befaamd rietdekker annex slachter uit Uden en ook mijn vader heeft de eerste dertig jaar van zijn leven in Uden gewoond, voordat de liefde hem naar Erp bracht. Er stroomt dus Uje door mijn bloed! En sowieso: Uden is maar een gooi. Of zoals mijn klanten uit Uden zeggen: ‘Vooruit dan, het gaat niet om jou, maar om de kwaliteit van je teksten …’

 

Wat kan ik als tekstschrijver voor je betekenen?

Als tekstschrijver schrijf ik al je teksten:

  • Webteksten
    (En ja, ik kan de teksten ook zoekmachinevriendelijk schrijven, zodat je organisch in Google gaat scoren.)
  • Persberichten
  • Copy voor je flyer, brochure, advertentie, enz.
  • Nieuwsberichten of blogs
  • Interviews en artikelen
  • Enz.

 

Wat is mijn kracht als tekstschrijver ‘uit Uden’?

Ik ben van de persoonlijke teksten. Ik wil teksten schrijven die vaart hebben. Teksten waar het enthousiasme, jouw enthousiasme, vanaf spat. Teksten die je blij maken. En teksten ook die worden gevonden door zoekmachines. En dat ik daar onbeschoft goed in ben, om het maar eens gewoon op zijn plat Ujes te zeggen, daar ben jij nu het levende bewijs van ;-)

 

Dus ben je op zoek naar een tekstschrijver uit Uden?

Iemand bovendien die snel in actie kan komen. Bel me. Of had je toch liever een tekstschrijver uit Veghel, Boekel, Gemert of Helmond? Kan ook, hoor ;-) Je bent in ieder geval welkom hier op kantoor, al kom ik met alle plezier ook naar Uden toe. Weet je wat: bel me gelijk even: 0413 – 210000. Of – als het later op de avond is – stuur me een mailtje. Dan bel ik je morgen terug!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *