Tekstschrijver Veghel

Op zoek naar een tekstschrijver uit Veghel? Een professioneel tekstschrijver die je teksten een zakelijke, maar frisse en onderscheidende draai geeft. Iemand die aan één ontmoeting of één telefoontje genoeg heeft om jouw teksten te schrijven of jouw verhaal te vertellen. Die tekstschrijver uit Veghel heb je … nú gevonden.

 

Zit ik met mijn tekstbureau in Veghel?

Ja. Ik ben in 2000 gestart als freelance journalist en tekstschrijver. In Veghel. Nou ja, in Erp. Vooruit. Maar dat is voor mij één en hetzelfde. Zeker als dat betekent dat jij me in gaat schakelen als jouw tekstschrijver ;-)

 

Je kunt mij als tekstschrijver uit Veghel inschakelen voor:

Als tekstschrijver schrijf ik al je teksten. Dat doe ik zakelijk, snel en op maat. Altijd op maat, omdat ik vind dat het unieke karakter van je bedrijf ook in je teksten door moet klinken. En met zakelijk bedoel ik niet saai. Je wilt immers dat je teksten ook worden gelezen en dat ze af en toe ook swingen. Toch?

 

Waar ligt vooral mijn kracht als Veghelse tekstschrijver?

Ik ben niet van de kille, zakelijke teksten. Ik wil teksten schrijven die vaart hebben. Teksten waar een stuk enthousiasme vanaf spat. Teksten die je blij maken. En teksten ook die worden gevonden door zoekmachines. En dat ik daar gruwelijk goed in ben, om het maar eens gewoon op zijn Veghels te zeggen, daar ben jij nu het levende bewijs van ;-)

 

En nu?

Je zocht een tekstschrijver uit Veghel. Welnu, die heb je gevonden. Laten we snel afspreken. Of heb je toch liever een tekstschrijver uit Uden, Boekel, Gemert of Helmond? Kan ook, hoor ;-) Je bent welkom hier op kantoor, maar ik kom met alle plezier ook naar Veghel toe. Weet je wat: bel me gelijk even: 0413 – 210000. Of – als het later op de avond is – stuur me een mailtje. Dan bel ik je morgen terug!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *