jeroen. is goed bezig

Hè, eindelijk. Vandaag zijn de nieuwe huisstijldragers binnengekomen. Een paar weken geleden is jeroen. hals over kop gelanceerd, als inhaker op de gemeentelijke verkiezingen. Het briefpapier, de enveloppen en de kaartjes moesten vervolgens nog worden gemaakt en gedrukt. Vandaag zijn ze bezorgd. Ziet er strak uit.

Het briefpapier is trouwens op fsc-papier gedrukt. FSC staat voor Forest Stewardship Council, een internationale organisatie die er op toeziet dat bossen verantwoord worden beheerd. Met de aantallen drukwerk die ik nodig had, is het nog minder dan een druppel op een hete plaat waarschijnlijk, maar ik vind het die paar tientjes extra absoluut waard. Bovendien: het kost nauwelijks extra moeite.

En als we dan toch ‘reclame’ aan het maken zijn: het drukwerk komt van Graphiset. Dat is volgens mij een van de weinige drukkers in de regio die FSC-gecertificeerd is.

En eh … ik heb nu in ieder geval ‘goede papieren’ voor bedrijven die op zoek zijn naar een tekstschrijver die goed bezig is!

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen