‘Een leuk optreden van Jeroen Vissers’

Vorige week. Uit het niets. Een belletje van Anja Lawera. Of ik een column voor wilde dragen tijdens de Open Coffee, waar Veghelse ondernemers elkaar maandelijks treffen. Een verhaal van een minuut of vijf tot tien, waarin ik Veghel onder de loep leg en op de korrel neem. Liefst met een lach. En in ieder geval met een vette knipoog.

Hartstikke leuk natuurlijk. Dus zei ik ja.

Intussen nadert uur U.

Een column voordragen voor een groep ondernemers? Ja zeggen was heel stoer, maar hij moest wel nog worden bedacht. En dan nog worden voorgedragen.

Maar zoals altijd … als de nood aan de man is, komt het idee. De column is klaar. En zonder iets te verklappen, hij bevat een hoge portie ‘onderbroekenlol’.

Om ‘de druk op mijn schouders’ nog verder op te voeren, heeft Anja de Open Coffee niet te flauw aangekondigd. Eh … bedankt, Anja ;-). Ik ga mijn best doen.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen