Brassica_Magazine 15 maart 2017 15 maart 2017 door Jeroen Reageer Reactie annulerenJe e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *Reactie * Naam * E-mail * Site Δ
Ik voelde mijn nek kraken toen ik het beton ramde ‘Hoe lang is het nog rijden?’, vraagt jongste. ‘Nog 9 uurtjes ongeveer’, antwoordt Susanne. ‘Dat is net zo lang als een werkdag van mama’, voegt ze daar aan toe. Susanne zit achter het stuur. Ik kijk opzij en geef haar…
Topjob: tekstschrijver in de AgroFood De afgelopen dagen ben ik als tekstschrijver bezig geweest met een wel erg leuke klus. In de AgroFood: het interviewen van lectoren die aan de HAS zijn verbonden. Ging allemaal telefonisch. Want moest snel, snel, snel. Strak tegen de deadline…
Hoe ik tekstschrijver voor de AgroFood werd … Het vorige berichtje over mijn opdracht als tekstschrijver voor de AgroFood zette me op een spoor. Ik ben eens terug gaan bladeren. In klanten en opdrachten. AgroFood blijkt een belangrijke rode draad in mijn 17-jarige bestaan als tekstschrijver schuine streep freelance…
‘Zet de volgende blok hout maar klaar, meiske.’ Concentratie. Diepe zucht. Waarna ik krachtig in mijn handen spuug en de bijl met een steel van minimaal een meter lang bij zijn kladden pak. Vastbesloten om die stapel stammen, stronken en dikke takken in recordtijd kachelklaar te maken. Ik…