Brassica_Magazine 15 maart 2017 15 maart 2017 door Jeroen Reageer Reactie annulerenJe e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *Reactie * Naam * E-mail * Site Δ
Als ik mezelf opfrommelde, paste ik er net in … Tien ben ik. Zie ik aan het jaartal waarop de foto is gemaakt. (En even voor de goede orde: dat is wel degelijk al een kleurenfoto hoor …) Het is zomer. Trots poseer ik in mijn korte broek bij de…
Zo schrijf je een originele personeelsadvertentie; 5 tips! Voordat je je tips krijgt over hoe je punten scoort met het schrijven van een originele personeelsadvertentie, wil ik je vertellen dat ik hier speciaal voor jou nu mijn principes overboord gooi. Want echt: ik heb een hekel aan opsommingen…
Topjob: tekstschrijver in de AgroFood De afgelopen dagen ben ik als tekstschrijver bezig geweest met een wel erg leuke klus. In de AgroFood: het interviewen van lectoren die aan de HAS zijn verbonden. Ging allemaal telefonisch. Want moest snel, snel, snel. Strak tegen de deadline…
‘Zet de volgende blok hout maar klaar, meiske.’ Concentratie. Diepe zucht. Waarna ik krachtig in mijn handen spuug en de bijl met een steel van minimaal een meter lang bij zijn kladden pak. Vastbesloten om die stapel stammen, stronken en dikke takken in recordtijd kachelklaar te maken. Ik…