Als tekstschrijver Veghel naar nummer één

Tekstschrijver_Veghel

Ik heb voor mijn eigen website nooit veel waarde gehecht aan de vindbaarheid ervan. Dat is niet laatdunkend bedoeld tegenover Google, maar mijn klanten haal ik uit mijn netwerk. Die komen via via. Dat is altijd zo geweest. En dat gaat nog steeds uitstekend.

Dat streelt me ook.

Het feit dat ondernemers mij aanbevelen bij hun collega’s betekent dat ik mijn werk als tekstschrijver goed doe.

Daarbij geldt bovendien dat ik meer doe dan schrijven. Dat ik meer ben dan een tekstschrijver. Ik ben ook een communicatieman. Iemand die meedenkt. Andere richtingen in. Iemand ook die het voortouw neemt in de hele communicatie.

Maar toch stak het toen ik in Google op ‘tekstschrijver Veghel’ zocht en ik niet in het rijtje met zoekresultaten voorkwam.

Want het is natuurlijk ook weer niet zo dat ik niet gevonden wil worden.

Vraag is natuurlijk wel wie er gaat Googlen op ‘tekstschrijver Veghel’, maar daar gaat het even niet om. Het gaat om het idee. En sowieso vind ik dat zoekmachinemarketing vaak een tikkeltje overhyped wordt, maar dat is misschien nog wel eens aardig om daar later een berichtje over te schrijven.

In ieder geval: ik heb even wat aanpassingen gedaan aan de website. Ik heb een nieuwe pagina toegevoegd, waarop ik me als tekstschrijver uit Veghel presenteer en een link naar die pagina aangemaakt op Home.

Met als resultaat binnen vijf dagen: een plekje bovenaan. Helemaal top.

Maar … nog net niet helemaal áán top. Twee gekunstelde vergelijkingssites houden me op het moment van schrijven van de allerhoogste plek op het podium af. Die horen daar niet. Die komen niet eens uit Veghel.

Nog één poging daarom. Misschien dat dit blogbericht net het laatste zetje kan zijn om op tekstschrijver Veghel bovenin te eindigen …

 

Op de foto: als tekstschrijver Veghel in actie. Een interview voor een bedrijfsmagazine, in opdracht van het Veghelse bedrijf Vanderlinden.


2 reacties

  1. Proficiat, je bent weer 1 plaats omgeschoven!
    “Even” aanmelden op ‘openingstijden’ zou ik zeggen dan heb je in ieder geval een gedeelde 1ste plaats…en als je dan nog je openingstijden vermeldt, dan kom je daar misschien ook nog wel op nummer 1 ;-).

    PS je doet het beter als ik “docent industriële automatisering Veghel” levert mij een 20+ plaats op ;-, een student die van mij les heeft gehad staat nog wel hoger…

    1. En als ik nu nog een keer tekstschrijver Veghel in mijn reactie gebruik, zou dat nog schelen? Anders moet ik bij openingstijden nog kleur gaan bekennen ook ;-)

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen