… en dan is het al weer 1 december.

De site wordt iets aangepast. Dat meldde ik al in de vorige posting. Dat vergt echter technisch iets meer werk dan ik tevoren had ingeschat. En dus moet ik terugkomen op mijn belofte om per 1 december helemaal los te gaan. Sorry.

Even een korte update dan maar van de dingen waar ik op dit moment mee bezig ben. De afgelopen week heb ik akkoord gekregen op twee offertes voor het ontwikkelen van een website.

Verder ben ik voor een meubelzaak een plan de campagne aan het uitwerken om – offline en online – onderscheidend voor de dag te komen.

Gave opdrachten. Vooral omdat de ondernemers voor wie ik aan de slag mag stuk voor stuk ondernemers zijn die professioneel en onderscheidend voor de dag willen komen. Super. Dat zijn precies de klanten die bij me passen: gedreven, resultaatgericht en met de drang om het net even wat anders te doen dan de rest.

Verder ben ik druk aan het schrijven. Verschillende teksten voor websites, maar ook relatief ‘korte’ teksten. Het is immers het einde van het jaar. Ondernemers willen hun relaties een groet en wens geven. En liefst natuurlijk ook weer net even wat anders dan de doorsnee ondernemer dat doet. Dat valt niet mee. Probeer met kerst nog maar eens creatief te zijn …

Leuke uitdaging. Laten we het daar maar op houden.

Tot zover.

Wordt vervolgd. Alleen eh … ik noem maar even geen deadline.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen