En ineens sta je op Nu.nl

Wat een vertrek als voetballer al niet los kan maken. Afgelopen zondag speelde ik mijn laatste wedstrijd op zondag. Vanmorgen werd ik gebeld door Maarten Smeets, sportverslaggever van Nu.nl. Dit resulteerde in onderstaand interview. (Als je op de afbeelding klikt, kun je het hele interview gemakkelijker lezen.)

 

 

 

 

 

4 reacties

 1. Is ook een keer fijn,lijkt me. Met je volle verstand een beslissing nemen.
  Ik mis het coaching verhaal wel.

 2. Hoi Jeroen,

  Das nou jammer…
  Ben ik net gestopt bij de Veteranen van Udi’19. Altijd een geduchte tegenstander van Erp. Heb er goed over nagedacht en besloten op mijn hoogtepunt te stoppen. Heb inmiddels een tabakswinkeltje en doe nog wat aan scouting en hardlopen.

  Peter

  1. Inderdaad, Peter, dat is jammer. Had graag eens ontdekt of die kracht van drie van jou ook op het voetbalveld zou gelden. Helaas, ik zal het met de verhalen over jou moeten doen ;-)

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen