Heb ik zin in twee kusjes?

Twee-kusjes

 

De nieuwe website heeft mezelf en de ideeën die ik al langer voornemens was om eindelijk eens op te pikken een nieuwe boost gegeven. Echt super vind ik dat. Ik zag altijd overal al kansen, maar benutte die nooit omdat ik daar niet actief mee aan de slag ging. Ik liet me opslokken door het dagelijkse werk. Het was goed zoals het was.

Maar dat is het niet. Niet meer. Ik wil vooruit. Stappen zetten. Ik ga ondernemen, zoals ik al eerder schreef.

En dus ben ik deze week gestart met het uitwerken van het concept waar ik op dit moment het meeste perspectief in zie. Hartstikke leuk om daar alleen al mee bezig te zijn. Eindelijk eens concreet; in plaats van altijd maar ideetjes verzamelen, opbergen, later weer eens oprakelen, notities toevoegen, weer wegstoppen, enz.

Zodra het concept definitief in de steigers staat, kom ik er ongetwijfeld op terug.

Wat houdt me verder bezig?

Heel bijzonder is dat ik deze week twee opdrachten gegund heb gekregen voor het bouwen van een nieuwe website: een website voor een onderneming uit de agrarische sector en eentje voor een dienstverlener. Allebei die opdrachten komen min of meer voort uit het feit dat ik mijn nieuwe website zelf heb gebouwd.

‘Vroeger’ deed ik dat vaker: websites bouwen. Vond ik hartstikke leuk om te doen. Iets waar ik alles in kwijt kon: mijn achtergrond in de communicatie, het meedenken met de ondernemer, het schrijven, het creëren, enz. Maar omdat het schrijven me steeds meer in beslag nam en op een gegeven moment ook het uitgeven van een krant op mijn bord kwam te liggen, is het bouwen van websites op de achtergrond komen te staan.

Totdat die aanvragen dus kwamen.

Waarom ook niet, dacht ik. En inmiddels mag ik dus aan de bak. Het resultaat laat ik je zien als het zover is.

Verder nog nieuws?

Ja. Vorige week had ik een afspraak bij een ondernemer uit Gemert, die een tekstschrijver zocht voor een nieuwe website. De offerte is vandaag de deur uit, maar het concept dat hij presenteerde had naar mijn idee zoveel potentie dat ik daar graag meer steentjes aan bij wilde dragen dan alleen het schrijven van teksten. Ik wil hem helpen dat potentieel te benutten en heb daar in mijn voorstel een eerste aanzet toe gegeven. Ben heel benieuwd.

En dan deze nog …

Woensdag kreeg ik van een klant per mail de vraag of ik zin had in twee kusjes … Die heeft me wel heel erg gemist, was mijn eerste gedachte. Gelukkig – en dat zou je bevestigen als je hem zou kennen – was het een schrijffout. Het ging om klusjes ;-)

 

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen