Het echte nieuws volgt snel

Jeroen is in beweging. Druk bezig met het bevaren van de nieuwe koers. En met het opstarten van nieuwe projecten. Intussen heb ik ook nog een collega aangenomen om mij op redactioneel en dtp-gebied te ondersteunen.

Kortom: vol leven. Vol ideeën. Vol ambities. En dus eigenlijk zoveel nieuws te melden op deze website. Maar … dat is er de afgelopen weken wat bij ingeschoten.

Dat komt allemaal weer.

Het plan is om met ingang van 1 december helemaal los te gaan met Jeroen. Want even tussen ons gezegd en gezwegen: ik ben voor een deel ‘klaar’ met schrijven. Ik wil actiever bijdragen aan het realiseren van ambities van mijn klanten. Ik wil er toe doen. Meer beleving, betrokkenheid en zingeving aan mijn werk geven.

En van daaruit schrijven.

Niet schrijven als trucje. Maar schrijven als middel om een hoger doel te bereiken.

Een andere insteek. Niet de schrijver die toevallig ook nog wat verstand heeft van communicatie. Maar de communicatieman die ook nog eens kan schrijven.

Het echte nieuws volgt snel. Maar in alle drukte was het even tijd voor een korte update.

Tot 1 december!

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen