Ik ben de meest betrouwbare tekstschrijver

Ik ben een van de meest betrouwbare tekstschrijvers van Nederland. Dat is geen zwets. Niet uit de duim gezogen. Het is wetenschappelijk bewezen. En dus keihard waar.

Het persbericht is de deur uit. De media zullen het ongetwijfeld oppikken. Binnenkort weet iedereen het.

Amerikaans onderzoek heeft namelijk aangetoond dat mannen met een relatief breed gezicht eerder geneigd zijn om anderen te bedriegen. Ze liegen gemiddeld drie keer zo vaak als mannen met een smaller gezicht.

Nu kijk nog maar eens goed naar de foto bovenaan deze website (even voor de goede orde: ik draag inmiddels een andere bril: een fraai, zwart montuur).

Zie je het? Ongetwijfeld. Dat is een van de smalste koppen die je ooit hebt gezien. Zeker van een tekstschrijver. Lieg ik het? Nee hè. Zie je wel. Het bewijs is alweer geleverd.

De resultaten van het experiment zijn gepubliceerd in het wetenschappelijk tijdschrift Proceedings of the Royal Society B. Nu.nl schreef er een bericht over.

Onderzoeker Haselhuhn stelt nog wel dat mensen in het dagelijks leven geen beslissingen moeten nemen op basis van zijn onderzoeksresultaten. Maar ik zeg: wel doen. Zoek je een tekstschrijver, kijk dan vooral (!) naar de breedte van zijn hoofd.

Ik hoor van u.

 

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen