Ik ben een schrijver …

… en een schrijver schrijft. Klaar.

Het hoge woord is er uit: ik word schrijver.

Verrassend? Niet echt, hè. Voor iemand die al elf jaar alles schrijft wat los en vast zit.

Toch is daar een hele worsteling aan voorafgegaan voordat het zover was dat ik mezelf schrijver wilde noemen.

Want er waren altijd heel veel dingen die ik interessant vond. Neem marketing en communicatie. Wat daar gebeurt. De onophoudelijke stroom aan nieuwe kansen om jezelf, je bedrijf en product te presenteren. Razend interessant.

Op een of andere manier had ik daar ook een continue aanloop van klanten in gekregen. Bedrijven die mij vroegen hoe zij zich het best konden profileren. Of ik de regie wilde voeren bij het ontwikkelen van hun website. Of die mij vroegen met een plan te komen hoe zij hun doelgroep konden bereiken en overtuigen.

En ik zei geen nee. Nooit.

Maar wees gewaarschuwd: dat ga ik voortaan wel doen.

Ik heb mijn kaders gesteld. Mijn ambities opgeslagen. En mijn profilering via nieuwe teksten op mijn website op scherp gezet.

Ik ben geen manusje-van-alles meer.

Ik ben een schrijver. Klaar. En een schrijver schrijft. Punt.

Van daaruit ga ik ondernemen. Van daaruit mensen ontmoeten. En van daaruit zien wat er op mijn pad komt.

2 reacties

  1. Jij bent goed bezig, schrijver. Mooi dat je zo bewust met je beroep en passie omgaat. Succes! Met deze nieuwe start én met de lastige uitdaging grenzen aan te geven.

    Groeten!

    Ted

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen