Kwestie van juiste woorden zoeken

Het is het vak van Manders Thermografie: het vinden van storingen en knelpunten. Deze keer schakelde hij Digideon en mij in om knelpunten te vinden: de website scoorde op belangrijke zoekwoorden niet op de eerste pagina in Google. Dat zag het thermografisch bureau van Roel Manders graag anders.

Samen hebben we de website inhoudelijk en technisch grondig op de schop genomen. Kwestie onder meer van naar de juiste woorden zoeken, niet alleen in de zichtbare tekst, ook in de afbeeldingen en HTML (de brontaal van de website)!

Vorige week ging de nieuwe website online. In de praktijk duurt het even voordat Google de website opnieuw heeft geïndexeerd. Even geduld dus. Maar eh … voor de populariteit van de website scheelt het als u deze alvast een keer bezoekt. Heeft u altijd al willen weten wat thermografie inhoudt? Lees dan hier alles over thermografie.

2 reacties

 1. Ha Jeroen,

  Heb aan je verzoek voldaan. Ik weet nu (relatief) veel over thermografie.
  Wij zitten met mijn (huidige) werk ook midden in het traject van het vernieuwen van de website (en logo en huisstijl). Na de zomer externe presentatie…

  gr.
  Mark

  1. He Mark,

   Kijk, alweer iemand wijzer gemaakt dan hij al was -;) Laat me eens weten als jullie nieuwe site in de lucht is. Heb de huidige site zojuist ook even bekeken. Ben benieuwd naar de nieuwe profilering. Succes ermee in ieder geval.

   Jeroen

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen