Nog één jaar gek doen …

… en ik ben perfect.

Vandaag op de kop af ‘besta’ ik elf jaar.

Dat wil zeggen: elf jaar geleden trok ik ’s morgens de stoute schoenen aan, reed naar de Kamer van Koophandel, schreef me in en was daarmee officieel ondernemer.

De reden dat ik dat deed, kan ik me nog heel goed voor de geest halen. Ik wilde mijn eigen pad uitzetten; mijn eigen baan creëren, zogezegd. Ik wilde vrij zijn. In doen en denken.

Ik wilde meer dan een baas me op dat moment kon bieden. Meer diversiteit. Meer uitdaging. Ik wilde leren. Ik wilde vooruit. Ik wilde zelf op mijn bek gaan, maar ook zelf genieten van de successen.

Dat is gelukt. We zijn elf jaar verder. Elf jaar waarin ik heel gave dingen heb gedaan. Waarin ik leuke, ondernemende mensen heb ontmoet. Waarin ik hun verhalen heb mogen optekenen om door te geven.

Elf jaar. Vandaag op de kop af. Driewerf hoera voor jeroen.

Daar komt nog eens bij: elf is het gekkengetal. Tenminste, zo luidt het gezegde. Waarschijnlijk omdat elf één minder is dan twaalf, dat weer als het getal van perfectie te boek staat. Tenminste, zo schrijft Wikipedia.

Mooi. Ik vind het helemaal geweldig.

Nog één jaar gek doen …. en ik ben perfect.

 

Een reactie

  1. Ha Jeroen, VAN HARTE GEFELICITEERD nog! Lache, alweer 11 jaar ‘onderweg’ in ondernemerswereld. En wat doe je dat goed. Na mijn 3,5 jaar ondernemerschap kan ik nog veel van je leren ;-) Leuk en altijd verfrissend om met je samen te werken aan een nieuwe website, brochure of wat dan ook. Wellicht nog vele jaren samen ondernemen… Tot snel! Groet, Miranda.

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen