Originele personeelsadvertentie: ‘Niet normaal, wat een reacties!’

‘Jeroen, het is in ons vak erg moeilijk om personeel te vinden. Wij willen een advertentie plaatsen die eruit springt. Eentje waar over gepraat gaat worden. Kun jij die voor ons maken …?’

Zo ongeveer luidde de opdracht.

Krap een week nadat de advertentie was geplaatst en online gedeeld, kreeg ik de volgende feedback:

‘Niet normaal, wat een reacties. Waar ik ook kom, ik word door iedereen op de advertentie aangesproken. Ik krijg appjes van mensen die ik amper ken. Online duimpjes van klanten en collega-bedrijven uit het hele land. Mijn collega is zaterdag op stap geweest in Uden en heeft nergens anders over kunnen praten als over de advertentie. Iedereen sprak hem er op aan. En zaterdag hebben we al ons eerste gesprek met een kandidaat … Ik was enthousiast toen ik de advertentie van je terugkreeg. Ik had veel verwacht. Dit niet …’

Nou ben ik redelijk bescheiden van aanleg, maar … ben je toevallig nog op zoek naar een personeeladvertentie die impact geeft? Je weet nu wie je moet bellen.

 

 

 

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen