Welkom bij beauty salon jeroen.

herschrijven_tekstenIk heb een lekkere week achter de rug. De rode draad deze week? Dat ik opvallend veel tekstjes heb mogen herschrijven.

Dit telefoontje bijvoorbeeld, op dinsdag:

‘Jeroen, we staan volgende week op een beurs. Ik heb zelf een tekst voor een flyer geschreven, maar die sprankelt niet. Kun jij daar eens naar kijken? En eh … lukt dat voor morgen?’

Of dit app’je, op woensdag:

‘Heb je het druk?’

En terwijl ik aan het antwoorden ben, gaat de telefoon: ‘Ik zag dat je aan typen was en dacht: als je daar tijd voor hebt, heb je ook wel tijd voor dit klusje ;-) Wij willen er vandaag een persbericht uitdoen! Lukt dat?’

En ja, ook dat lukte.

En zo had ik tussen de bedrijven door nog zo’n verzoekje deze week; om een tekst voor een presentatie te pimpen.

Het voelde intussen alsof ik een beauty salon had in plaats van een tekstbureau. Waar je je teksten heen stuurt om de ‘pukkels’ te laten verwijderen, een ‘maskertje’ aan te brengen en wat overtollig vet weg te laten halen.

Hmmm … en terwijl ik dit aan het tikken ben, schiet er een superleuk ideetje bij me te binnen.

Ga ik eens mee aan de slag.

Fijn weekend. En je weet het: als jouw teksten wat meer mogen sprankelen dan dat ze nu doen, je stuurt ze maar! Zonder afspraak ;-)

 

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen