Zoek de verschillen

Het stond er echt, op de website van Omroep Brabant: ‘Jeroen Vissers trekt met zijn indrukwekkende torso tienduizend bezoekers per dag’.

Ik werd er op gewezen via een bericht dat mij per mail was toegestuurd. En dacht gelijk: hoe kunnen ze dat nou weten? Ik loop zelden te koop met mijn lijf. Ik zou niet willen dat klanten voor mij kiezen vanwege mijn uiterlijk. Nee, ik wil dat ze voor mij kiezen vanwege de inhoud; vanwege het feit dat ik kan schrijven.

Bovendien: dit lijf – of dat indrukwekkende torso, zoals de regionale zender het noemde – heb ik van moeder natuur gekregen. Zij zou alle credits moeten krijgen. Niet ik. Want ik leef weliswaar gezond. Ik beweeg. Eet gezond. Rook niet. En drink iedere dag niet te veel. Maar voor de rest doe ik weinig moeite om dit geschenk van de natuur in zijn wellustige vorm te houden.

Daar ben ik de natuur dankbaar voor. En velen met mij!

En nu zou Omroep Brabant zomaar uit het niets de aandacht op mijn biceps en sixpack willen vestigen. Je mag best weten dat ik lichtelijk getergd was.

Totdat ik de website bezocht en mij direct duidelijk werd dat het om een naamgenoot ging: Jeroen Vissers uit Prinsenbeek, een jonge, gespierde vent die fitnessinstructievideo’s op zijn eigen Youtube kanaal heeft gezet en daarmee tienduizend bezoekers per dag trekt.

Gelukkig, het ging dus helemaal niet om mij.

Al blijft het natuurlijk wel heel opmerkelijk: twee mensen met dezelfde naam, die ook nog eens lijfelijk sprekend op elkaar lijken. Want zie jij welke Jeroen Vissers dit nu is:

 

 

 

 

2 reacties

  1. Hoi naamgenoot,

    Ik kwam je stukje tegen op internet en ik vond het erg grappig om te lezen. Mocht je nog eens een artikel willen schrijven over een identieke naamgenoot dan hoor ik het graag haha.

    Met vriendelijke groet,

    Jeroen Vissers uit Prinsenbeek

Reageer

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd. *

Gerelateerde artikelen